Monday, July 14, 2008

Esmaspäev


















See Debreceni kõrts oli tore. Arve aint karm. Supp firma oma, Tavo teadis. X veini. Lihalöigud. Kelner süütas meid põlema, tore kõrtsikultuur võrreles Eestiga.

Key läheb magama, meie aga jõhkrasse meeste kjõrtsi. Veinid. Kalmer vennastub algul mingite vanameestrega. Meie lauda istub yks veidi laialdane tädike- biokeemik. Peaaegu lubas meiega kaasa tulla...

Järsku hommikupüike, oleme oma pansioni aias, näpime arvutit. Järsku karjatan, et peremees lubas politsei kutsuda, kiire evakueerumine autosse - Key juhib.

Segane püev, kogu terve päev sildid Debreceni. Me olla ka Rumeenias käinud,kostitame mingeid mutstlaslapsi. Arbuusid, maisid, hobused. Taavo tegi palju pilte, eriti special oma Pillele päevalillepõllust.

Teist püeva jõhkrad gaasirynnakud autos.

Öhtuks jöuame Egerisse, Taavo ja Key kõõluvad majakese retseptioonis, kohe on saun tulemas. Kalmer, Margo on kuskil ratastega.

1 comment:

Anonymous said...

Minul kui arbuusisõltlasel oli neid suuri armsaid arbuusijõmakaid muidugi väga raske vaadata. Tõeliselt ilusad päevalilled rahustasid natuke meeltesegadust. Tõesti kenad!